Yang Mempesona

Monday, 8 September 2008

Terima Kasih Semua.....


Daripada Kin , Limerick, Ireland




Daripada Ain , Wicklow, Ireland


Dah lama rasanya tak dapat award dari rakan - rakan bloggers ku. Tapi semalam , tak diduga aku dapat award lagi. Award dari jauh , daripada Kin dan Ain di Ireland. Bukannya nak glamour sebab dapat award paling banyak , nanti takut riak pulak jadinya. Lagipun niat aku berblogging ni hanya untuk santai sahaja , selain mencari kenalan - kenalan baru di kalangan bloggers. Dapat jugak la resipi - resipi yang luarbiasa bila aku melawat blog chef - chef bloggers ni. Thanks to Kak Ummi , Encik Mat Gebu , Kak Jun dan yang lain - lain. Semuanya best! Sekurang - kurangnya dapat la jugak aku masak istimewa sikit sempena Ramadhan ni.


Walau apapun , terima kasih kepada semua rakan - rakan bloggers ku yang sudi memberikan atau menganugerahkan aku dengan pelbagai award dan hadiah. Terima kasih di atas persahabatan ini dan semoga persahabatan kita ini kekal berpanjangan, insyaallah. Terima kasih kepada Kin, Ain, Sheikh, Azza, Kak Kam di atas semua itu. Padaku, persahabatan yang jujur dan ikhlas dari hati adalah hadiah atau anugerah yang paling berharga buat diriku! Kepada teman - teman bloggers sekalian, terima kasih di atas segalanya!

6 comments:

ita said...

hai myza ,terima kasih sebab sudi singgah di blog ita. Wahh ! peminat kereta ke ni ... seronoknye dapat tgk race life camtu kan ! teringin, tapi tak kesampaian ... setakat tengok kat tv jer ...

anyway, fruit tartlets tu 25 pcs / box - RM35

ZARA said...

Peminat Ferrari la...
Sama la kita...^0^
He3~

Minat Manchester United tak?
If minat gak, dah bleh masuk line yag sama nih~

he3~

Tahniah dapat award2 ni yer?
^0^

Myza Pesona said...
This comment has been removed by the author.
Myza Pesona said...
This comment has been removed by the author.
Myza Pesona said...

minat tu bermula selepas berumah tangga...kebetulan pulak anak2 pun nampaknya ada minat yg sama... so kira jadik la...hehe

Bolasepak tu minat la juga...tapi kurang sikit la kut... dulu suker juga Manchester United... tu pun zaman Eric Kantona, Mark Huges, Paul Ince,Lee Sharp dan ada la nama2 lain lagi lupa dah !

Jan Green said...

Saya Afrika dan Asli Amerika pantas; dipikul di Georgia, USA. I mempunyai seorang penterjemah di saya blog dan mempergunakannya untuk menulis komentar ini. Saya suka sekali foto di anda blog. Kelim muka bahagia untuk memproyeksikan masa depan dekat Perdamaian Global.

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails