Yang Mempesona

Saturday, 25 October 2008

Graduation Day 2008

CikGie-CikGie yang terlibat di Majlis Graduasi 2008

When I was in secondary school years ago, there nothing like Graduation Day. Graduation Day or Convocation Day is only meant for the university graduates. Tapi zaman dah berubah, dunia pun dah maju! Sekarang macam - macam ada . But that is good. At least the students will be motivated to do better in the future, after they leave school especially when they are in the IPTA or IPTS. As a ' cikgu kecik' I hope that all the 'anak murid' will become somebody or ' orang besar' some day! Tapi to make this day a successful one like today, semuanya hasil usaha dan penat lelah serta pengorbanan semua rakan - rakan di sekolah! Everyone has their own role to play or part to be carried out.

Happy faces and sweet smiles on Graduation Day

Alhamdullilah, everything went well today despite all the tension and stress that all of us had to bear with before this event! To all my students, Good Luck In Your Coming SPM! I hope that all of you will reach the ISS someday as somebody or someone!

6 comments:

azza_irah said...

kak..
comei baju batik skolah..
skolah azza dari awl tahun tnjuk kain..ni nak abih tahun kainnya tak muncul2..

afizah said...

wahh.. sek men pun ader graduation day ker?? bestnyaa...

Myza Pesona said...

Ala kami dulu pun macam tu jugak!Alhamdulillah tahun ni Kelab Guru aktif dan efisien! So ni la hasilnya!Nampakla kemantapan kelab tu!Dulu hampeh!

Myza Pesona said...

Afizah, tahun ni dah tahun ke tiga,sekolah kami buat benda ni! Ada la perubahan ! Dunia dah maju, zama pun dah berubah!

kin hashim said...

la ni, bukan setakat sek men, sek tadika pun ada graduation day! :).

Daddy Cool said...

Eiii..syoknyer...dah graduate kome yer...jauh lagi perjalanan hidup...ingat tu cikgu nak pesan..

Salam ziarah cikgu! Exchange link yer..

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails