Yang Mempesona

Sunday, 16 November 2008

Bloggers Day Out



At last, after a few SMS and phone call, we finally met! Actually, this plan to meet was suggested to a few of our blogger friends since last Ramadhan . Yalah, jemputan untuk berbuka puasa. But it did not happen. Mungkin sebab malu kot! Yelah , nak jumpa kawan - kawan bloggers untuk pertama kalinya! Sedikit sebanyak rasa malu dan segan tetap ada kan! Tapi aku okay je. Sebelum ni pun aku pernah gak jumpa chat friends aku. Jumpa kat kenduri kawin abang kepada salah sorang chatters tu. Meriah dan seronok jugak la masa tu!

Okay, back to yesterday's story. So, kitorang pun berSMS dan lepas call, kitorang pun buat keputusan nak jumpa. Kat mana, pukul berapa itu rahsia! Tepat masa dan tempat yang dijanjikan, kitorang pun jumpalah! Macam tak caya la pulak ! Nak jumpa dengan Nenek Vogue a.k.a Soul.

Anyway, it was such an enjoyable outing for us! We shared stories about ourselves, family etc. We even laughed about our chats in our blog with the other blogger friends. As a rememberance, this is just something to share with our friends! To Zamz and Knizam, jangan jealous tau kat kitorang! To Soul , hope our meeting that day, will not be the first and the last! But it is the beginning of a new friendship between us!

7 comments:

azza_irah said...

uikss..
sapa dia kak..

Soul Searching Angel said...

kita la

Daddy Cool said...

Waaa...siok aa...leh jumpe-jumpe...

faiz221 said...

Best kan jumpa new friends and forging new relationships. Myza cam mana nk jadi blogger ni? Boleh tanya tk?

zamz said...

wah tak ajak kitorang pung..jeles gile nih hehe

kamar hati said...

wahhhh...bestnyer....bestkan bila dapat kenal secara realiti plak... :)

soul searching angel said...

alamak..mcm nampak perut I boroi je

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails