Yang Mempesona

Friday, 21 November 2008

I Owe You, CM!

Sebenarnya, tag ni aku dah lama dapat dari CM. Kalau tak silap aku masa bulan Ramadhan dulu. Tapi, aku tak sempat nak jawab. Hutang tetap hutang! Jadi, hari ni aku nak langsaikan hutang aku pada CM. So, CM mintak maaf banyak - banyak ye sebab lambat jawab tag daripada CM. Anyway, harap CM terima la ye! Lebih kurang mintak maaf! Jangan la ingat kita tak sudi jawab tag awak! Hope that CM will be happy and that's all that I can share with you my friend!

7 Facts About Me

1. I love travelling and eating out!
Jom Cuti- Cuti Malaysia dan Kita Jalan - Jalan Cari Makan

2. I miss my life as a student at the University!
Terkenang semasa dulu bila tengok gambar- gambar masa muda-muda dulu, suka dan duka, pahit manis daripada masa Matrics sampai la grad!

3. I am afraid of heights!
Gayat bila dok kat tempat-tempat tinggi!Rasa nak pitam ada, berpeluh
pun ye! Macam-macam ada!

4. Macam CM la jugak, kalau boleh control, control la marah tu, tapi kalau dah melampau sangat,
meletup la jugak macam gunung berapi!

5. I enjoy cooking for my family!
Jadi satu kepuasan pada diri sendiri sebab dapat bagi suami
dan anak-anak merasai air tangan sendiri walaupun I am a working mother!

6. Anak -anak aku memang manja dengan aku tapi aku tak manjakan mereka!
Buat salah pasti

akan ada hukuman yang sesuai dengan kesalahan! Yang penting mereka tahu bahawa
hukuman itu adalah kerana untuk mengajar dan bukan mendera! Juga sebab aku sayang
mereka!

7. Bab makan dan minum, aku makan apa sahaja as long as it is halal!
Sebab aku ni jenis suka
mencuba makanan atau apa sahaja yang aku tak pernah jumpa kat tempat aku! So, kira tak
susah la kalau ada sesapa nak belanja aku makan! Anything will be ok for me....!

2 comments:

cybernetics mind said...

xceli tk wat pon takper...CM dah halalkan hutang2 tu...hehehe

tapi, kalo dah buat tu....thank u bery2 much laaaa

p/s: CM sendiri pon pas ni kena mintak halal ngan kkwn sumer pasal banyak hutang TAG yg tak jawab...banyak wooooo sampai tk ingat dah.....ya ampunnnnn

reena said...

kite pon suke cookin' sis....hepi kalo tgk hubby dan bdk kecik tuh berselera mkn...

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails