Yang Mempesona

Sunday, 25 January 2009

I'VE BEEN TAGGED BY DADDY COOL

Sebenarnya, task ni dah lama aku dapat. But, due to time constraint, I have not been able to do it earlier. Sibuk dengan aktiviti ko-kurikulum dan latihan rumah sukan. Lagi pun internet connection aku tak berapa baik 2, 3 hari ni.Hinggakan nak menziarah kawan - kawan bloggers pun tak dapat. So sorry, everyone. To Daddy Cool, I hope that you will be satisfied and happy with the answers. Lebih kurang , mintak maaf la ye! By the way, Selamat Bercuti Tahun Baru Cina kepada semua kawan - kawan bloggers yang sentiasa sudi datang menjenguk blog aku. Kepada yang balik kampung tu , Hati - Hati Di Jalanraya!

1. Next year I am

2. I really want to go to


3. My favourite place


4. My favourite thing

5. My favourite drink

6. My favourite food

7. My favourite colour


8. I live in

9. I was
born in

10. A nickname I had

11.My college major


12. My bad habit



13. My hobby


14. I wish

2 comments:

afizah said...

link me.. www.afizah-afizah.blogspot.com

farah hanim said...

hehe..lawakle yg next year i am tu :)
salam perkenalan :))

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails