Yang Mempesona

Sunday, 18 January 2009

Terima Kasih Teman....




Kesibukan yang berpanjangan selama seminggu pada minggu lepas membuatkan aku tak dapat nak buat entri baru. Macam - macam perkara yang nak diuruskan di sekolah termasuklah sebagai guru bertugas pada minggu lepas. Mana nak buat lesson plan, laporan guru bertugas lagi, keceriaan kelas, pengurusan kelas, data pelajar, perjumpaan ko-ko dan kena handle perjumpaan rumah sukan Jumaat tu! Fuh.... lega rasanya seminggu yang penuh dengan bermacam - macam program dan aktiviti akhirnya berakhir. Alhamdulillah. Hinggakan ke hari ini barulah ada kesempatan untuk buat entri baru.

First of all, terima kasih banyak - banyak pada kak Kamsiah di atas pemberian yang tidak ternilai ini. It is so meaningful to me. Tak ternilai rasanya dibandingkan dengan ukhwah yang terjalin di antara kita. Walaupun hanya di alam maya dan belum pun pernah bersua muka, tapi ianya terjalin dengan mesra sekali.

Kepada Kak Kamsiah, terima kasih di atas ingatan dan kiriman itu. Moga di suatu masa nanti, insyaallah jika diizinkan Allah S.W.T, dapatlah kita bertemu mata, bersua muka,beramah mesra dan berkongsi cerita.

3 comments:

Luth Textile said...

orang glamor..
memang macam tu akak..

TERA said...

salam myza... sowi la erk, td mmg tutup kejap coz tgh import blog... lupa pulak nk bukak balik.. dh ok dh tu, dtg le jenguk

Myza Pesona said...

Luth,
Siapa yang glamour Luth! Aku hanya
insan biasa, hehehe!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails