Yang Mempesona

Tuesday, 3 February 2009

Bersama Di Sudut Kamar Hatiku


Salam and greetings to all my cyber friends. Actually, I am not in the mood of posting a new entry for my blog due to some technical problems that I encountered since I changed into a new domain. But, anyway I just want to get this posting over and done A.S.A.P sebab dah lama sangat dok terperap. Tapi belum la sampai jadi pekasam lagi!

Before semua orang bercuti sempena Cuti Tahun Baru Cina baru - baru ni, aku berkesempatan bertemu mata dan bersua muka dengan sorang lagi bloggers yang selalu datang menjenguk ke blog aku. Even it was such a short one, but it was an exciting moment for all of us. Walaupun dah agak lewat dan shopping complex pun dah nak tutup, alhamdulillah apa yang dirancangkan terlaksana. Dah lama sebenarnya kami nak bertemu tapi belum ada rezeki agaknya.

Siapa dia ? Nak tau, orangnya kecil molek, manis dan peramah ! Still single and available. Lebih kurang macam aku laaa.., hehehe. Aku panggil dia Kamar aje! Nak kenal? Klik kat sini . Sesungguhnya pertemuan itu akan sentiasa berada disudut kamar hatiku!

8 comments:

Monkey D Luffy said...

ada rezeki bertemu ler kan... hehehe

kamar hati said...

wahhhh...akak dah publish entry jumpa aritu eek...
kamar tak sempat nak update lg...nanti2 la...banyak yg nak di citerkan dlm blog nanti... (",)

siapa la yg berbaju merah tu yer....hihihiihi....

cybernetics mind said...

i know how it feels when bloggers meet in real...face to face :)

I've xperienced it twice :)

suara said...

Salam Myza...
Jumpa kamar ye!
Alhamdulillah. Melangkah setapak lagi dalam hubungan persahabatan.

Myza Pesona said...

Kapten Luffy,
Bila la nak jumpa Kapten ni pulak, hehehe!

Myza Pesona said...

Kamar,
Tu pun dah lewat publish post tu! Sebab simpan lama, takut pulak basi nanti!

Myza Pesona said...

CM,
Yes, cyber friends meet in real world!Hope to meet you too, someday!

Myza Pesona said...

Suara,
Dah lama nak jumpa Kamar, baru - baru ni je berkesempatan! Tapi sekejap sangat, tak puas sembang! Hope to meet her again!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails