Yang Mempesona

Sunday, 8 February 2009

Lepak Di Sepang F1 Circuit

AKU bengang sebenarnya! Hari ni apa benda pun aku tak buat... sarapan pagi pun kat luar je! Bi asanya cuti-cuti gini aku semangat untuk main masak-masak di rumah tapi hari ni semua jadi malas... Godek- godek blog pun separuh hati je ! Kenapa ya jadi gini ? Nak layan TV lagi bengkak...! Balik-balik muka FRU balik-balik muka FRU... mana pergi muka KRU... ? Dalam boring- boring tu tiba-tiba anak aku yang nombor dua tu tanya abah dia " abah, tiket F1 abah letak kat mana...? dengar je F1 terus terus je abah dia.... "jom siap cepat kita gi SIC ,petang ni ada ujian engin motoGP, abah baru ingat..." Rupanya laki aku pun boring jugak hehehe ! Dah siap masuk semua dah masuk keta, 35 minit sampai ! Sebelum tu singgah kat gerai tepi jalan sambar goreng pisang and keropok lekor dulu... buat bekal berkelah di SIC !


Di SIC tak la ramai orang yg datang aku tengok, mungkin semalam kut yang ramai atau mungkin pagi tadi. Aku masuk pun kira sesi akhir dah tinggal dua jam jea lagi tapi kira Ok la... not bad ! Cuma aku tak kenal sangat riders motoGP ni berbanding drivers Formula One !Gah dia pun jauh beza dengan F1 bunyi Vrooommm dia tu yang syok... lagi kuat lagi best ! Hehe korang yang belum pernah turun tengok race cuba la sekali ! Boleh jadi ketagih woo... Tapi barangkali jugak boleh jadi the first and the last... kalau tak minat !
Vroomm ! vroomm ! vroomm !

6 comments:

Zamz said...

lama dah tak ke sepang..dulu2 tiap2 tahun tgk f1..tapi rasanya jauh beza kan tgk f1 dgn motogp hehe

tapi gambar kenapa lah comel sgt..kalau besar kan sikit kan best hehe

Monkey D Luffy said...

aku jenis plg cepat ketagih... baik jgn

Myza Pesona said...

Zamz,
Memang betul Fi dengan motoGP jauh bezanya! Rasanya tengok FI lebih umph daripada motoGP! Bunyi engine pun, F1 pun lagi best daripada motoGP!So, apa kata tahun ni kita sama - sama meriahkan F1 kat Sepang tu!

Myza Pesona said...

Kapten,
Macam - macam la Kapten ni! banyak la pulak benda yang ketagih! Payah ni! Ketagih F1 tak pe, jangan ketagih benda- benda yang lain udah le!

Mr PenyuBiru said...

tak pernah pergi sana.huhu..

Myzapesona said...

Mr PenyuBiru,
Apa kata tahun ni kita pakat pegi ramai- ramai! Mesti meriah punya!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails