Yang Mempesona

Thursday, 12 February 2009

Thank You, Tera!

Salam and greetings to all. Moga semua rakan - rakan bloggers sentiasa sihat dan ceria selalu. Well, it has been quite sometimes that I have not posted any new entry. Bukannya, macam yang you all semua maklum kan, this blog of mine was having some technical problem! Walaupun dah nampak ada header template tu, I am still not satisfied. Kalau boleh nak template header yang lama tu jugak! It's not that I do not what to change to a new header, but I feel that the previous one suits me!

Actually, it has been quite sometimes that Tera left a message asking me to collect a card from her blog. But because I was so tensed due to the header problem, lama la kad tu terperap! Anyway, thanks to my hubby sebab tolong godek - godekkan blog ni sampai ada balik header ! Kuranglah sikit rasa tak de mood tu!

Once again, thank you very much Tera, for the lovely card! So sorry sebab lambat sangat tempek kat blog! Blog ni baru je berupa blog kembali!

7 comments:

Monkey D Luffy said...

aku punya banner lak tak blh pakai kat template... uhuk

che-mie said...

cantik banner tu..?
boleh design kat saya tak?
haha saya punya banner kosong saja

Myza Pesona said...

Kapten,
Knape boleh jadi macam tu pulak? Memang pening dibuatnya! kalau terror pasal technical ok la! tapi yang tak pandai macam saya ni, tension dibuatnya!

faiza said...

salam pg myza... pekabar? makin ceria kot ye weekend ni. ape plan arini myza? n thx sudi ambik valentine's day wish tu... ucapkan kepada yg trsyang, moga myza sentiasa bahagia

Mr PenyuBiru said...

wah! dapat banner yg cantik. rasa cam dah lama tak dtg sini.hehe

Myza Pesona said...
This comment has been removed by the author.
Myza Pesona said...

Faiza,
Thanks a lot for the thoughts!

Mr.Penyubiru,
Banner tu pun belum tentu lagi tetap kat situ. Jap ada, jap hilang!Tension tau!Rajin- rajinlah la singgah bila ada masa terluang ye!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails