Yang Mempesona

Thursday, 5 March 2009

Favourite Words n Phrases Among The Women


Betul ke ni adalah antara perkataan-perkataan dan frasa yang biasa dilafazkan oleh kaum wanita? Mungkin ya dan mungkin juga tidak. Whatever it is, terpulang la pada masing - masing untuk menilainya! Samada betul atau tak kenyataan ini! Kalau betul, mesti ada maksudnya yang tersendiri!


1. FINE: This is the word women use to end an argument when they are right and you need to shut up.

2. FIVE MINUTES: If she is gettng dressed, this means a half an hour. Five minutes is only five minutes if you have just been given five more minutes to watch the game before helping around the house.

3. NOTHING: This is the calm before the storm. This means something, and you should be on your toes. Arguments that begin with nothing usually end in FINE.

4. GO AHEAD: This is a dare, not permission. Don't do it.


5. LOUD SIGH: This is actually a word, but is a non-verbal statement often misunderstood by men. A loud sigh means she thinks you are an idiot and wonders why she is wasting her time standing here and arguing with you about nothing. (Refer back to #3 for the meaning of nothing.)


6. THAT'S OKAY: This is one of the most dangerous statements a woman can make to a man. That's okay means she wants to think long and hard before deciding how and when you will pay for your mistake.

7. THANKS: A woman is thanking you, do not question, or faint. Just say you're welcome.


8. WHATEVER: Is a woman's way of saying @*#* YOU!

9. DON'T WORRY ABOUT IT, I GOT IT: Another dangerous statement, meaning this is something that a woman has told a man to do something several times, but is now doing it herself. This will later result in a man asking 'What's wrong?'. For the woman's response refer to #3.


** What about the man? Guys, do you have any common words or phrases yang you all biasa gunakan? Tapi itu tak termasuk perkataan yang ***** ok!

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

Tapi itu tak termasuk perkataan yang ***** ok!

perkataan apa tu? aku tak dapat nak agak la.

aku rasa perkataan yg selalu lelaki cakap adalah "Ok", "Ikut aaa" , "Betul.."

Monkey D Luffy said...

payah gak nak faham... direct2 kan senang

Kamsiah said...

wanita mmg suka cakap berlapis,berkias...bkn apa nak jaga hati org la kan...direct kan ada yg cop kita laser pulak...

Myza Pesona said...

Mr PenyuBiru,
Perkataan yang **** tu macam F***, S***, B***, not necessary the 4 letter word! Masa kecik2 dulu, kalau sebuat perkataan2 tu, gerenti mulut kena cili punya!! Tapi budak2 sekarang, selamba je sebut perkataan2 tu!

Myza Pesona said...

Kapten,
Bukan semua perkara kena direct! Ada jugak yang kena cakap berlapik! Macam kalau rombongan meminang, ada pantun pembuka kata! Bukannya terus cakap, "kami datang ni nak pinang anak dara awak"! Tak tau la pulak Kapten nnt, kalau dah jatuh cinta, terus je ckp direct, hehehe!

Myza Pesona said...

Kak Kamsiah,
Betul tu! Tapi kadang2 kita terpaksa jadi seorang yang outspoken bila org yang kita cakap tu macam tak faham je! Sama ada dia betul2 tak faham atau buat2 tak faham! Cuma jgn sampai berlaku perselisihan faham sudah la!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails