Yang Mempesona

Friday, 10 April 2009

Kesibukan Yang Melanda

Majlis Khatam Al-Quran : 10 April 2009

Bersama Mantan Pengetua selepas Jamuan Majlis Khatam Quran


Pengetua baru, Encik Mohd Ghazaly Haroun


The rose among the thorns!


Para pelajar yang khatam sedang membacakan ayat -ayat suci Al-Quran.


Majlis Perpisahan Pengetua : 7 April 2009

Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senyum lagi!


Penyampaian cenderahati daripada pelajar mengikut kursus


Cenderahati dari Guru Pusat Sumber.


Bersama rakan-rakan sekerja dan AJK Kelab Kebajikan Guru sebagai kenangan bersama Pengetua yang diraikan.

Salam semua. Dah lama rasanya tak dapat membuat entri-entri baru. Kesibukan yang melanda sepanjang minggu lepas dan minggu ini membuatkan aku kekurangan waktu. Setiap hari, ada saja aktiviti. Perjumpaan Unit Beruniform, meeting, latihan bahas untuk KAT Zon Tengah tak lama lagi, Majlis Khatam Quran pada hari ni dan Perkhemahan Perdana dari petang semalam hingga Ahad. Sesak nafas dibuatnya. hari ni sekolah ganti pulak! Ganti untuk cuti hari raya! Puasa belum lagi , tapi dah nak fikir pasal cuti hari raya!

So, inilah dia aktiviti-aktiviti sepangjang minggu ni yang telah membuatkan aku tak berkesempatan untuk menjenguk ke blog kawan-kawan! Jika singgah pun, tak sempat nak meninggalkan jejak! Hopefully, next week, everything will be back on the usual track! Enjoy the pictures !

4 comments:

Yanmie said...

ehehe..kelakarkan..raya p[un x lg dn nak kena ganti cuti..

Monkey D Luffy said...

kehidupan real life lg ptg dr blog life :)

Myza Pesona said...

Yan,
Elok jugak ganti awal-awal ni. nanati kalau dah last minute baru nak ganti, silap haribulan tiap2 Sabtu kena sekolah, hehehe!

Myza Pesona said...

Luffy,
Betul kata ko tu bro. What is the first priority? First things first!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails