Yang Mempesona

Thursday, 30 April 2009

TAG DARIPADA DEA SARA

Hari ni aku nak jelaskan semua tunggakan yang dah lama tertunggak, termasuklah yang ni. Tag daripada Dea Sara. Dah lama dia bagi tag ni, tapi belum sempat nak menjawabnya. Nasib baik la tag ni tak la susah nak menjawabnya! To dea, moga puas hati dengan jawapan tag Myza ni ye!



1. Letakkan gambar profile anda.
This is my profile picture.

2. Maksud gambar tu?
Gambar ni tak ada maksud apa-apa pun. Tu masa dekat booth jual pickles kat
Alamanda. Bila pegi Alamanda, jeruk tu mesti tak tinggal punya!

3. Kenapa pilih gambar ni?
Gambar ni tak nampakkan my sweet and beautiful face tu, hehehe! Bukan
macam tu, sebab biasa ambik gambar nampak muka, sekali -sekala biarlah tak
nampak muka pulak, hehehe!

4. Bloggers yang akan ditag ialah:
i. Alia
ii. Kak Faiz
iii. Yanmie
iv. Kamar Hati

1 comment:

Yanmie said...

salam kak,

ehehehe..TAG nie dh penah buat dh..ada jawapan kat sini http://www.coklatstrawberry9.com/2009/04/tag-paling-senang-dari-mar.html

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails