Yang Mempesona

Wednesday, 3 June 2009

Aktiviti Masa Cuti Sekolah - Part 1

Cuti kali ni tak dapat nak santai-santai macam ni! Kalau dapat macam ni kan best!

Hi everyone! Dah seminggu blog ni tak diupdate dengan entri yang baru. Tak ada cerita menarik untuk dikongsi dengan kawan-kawan semua. Sebab tak ke mana-mana pun cuti ni. Jadi, aktiviti harian macam biasa je. Sediakan breakfast, kemas rumah, jemur kain, masak untuk lunch dan lain-lain lagi. Lepas tu, tanda kertas periksa anak-anak murid! First day of school nanti kena key-in markah! So... kena la pulun habis-habisan! Dah penat ....relax jap, layan sinetron Indonesia, Aqso & Madina kat TV9!

Semalam bawak anak-anak pegi library! So, at least they can enjoy themselves at the library! Baca buku dan pinjam buku untuk baca kat rumah. Biasanya masa cuti sekolah ni ada tayangan filem untuk kanak-kanak! Free je...Movies yang ditayangkan pun ok jugak, macam KungFu Panda, Madagascar 2, Chicken Little dan lain-lain lagi! Ikut hari la, tayangan tu! Hari ni tak ada plan nak ke mana-mana! Tak tau la kalau petang atau malam nanti.

Ok, that's all for now! Till then, Take Care! Adios!

7 comments:

AiE bAhRi said...

Salam kak.
Selamat bercuti dan selamat berehat bersama keluarga tercinta.

Luth Textile said...

kak.. selamat becuti.. nt nak mai penang bgtau la.. hihi

lupekanje said...

selamat bercuti myza....

Monkey D Luffy said...

cikgu pun sibuk di masa cuti ek

hehe

sepul said...

Aqso dan Madinah jugakkkkkkkkk. mcm mak saya

reena said...

at least akk bercoti.... kite ponin2 pon kena dtg keje nih... huwaa...

anyway rindu kat akk... alhamdulilah kite dah much better skrg nih...

thanks kak....sbb slalu jenguk2kan blog kite yg dah nak bersawang tuh... hehe

Myza Pesona said...

Aie,
Thanks, tp tak dapat nak bercuti ke mana-mana pun. Insyaallah, hujung tahun nanti pulak pegi bercuti.

Luth,
Insyaallah, nnt akak mai Penang, akak bagi tau Luth!

Acik,
Thanks a lot! Tapi keje ada byk nak kena siapkan!

Kapten,
Biasalah tu... cikgu zaman sekarang tak sama dengan cikgu zaman tok nenek kita!

Sepul,
Sinetron tu dah memang follow, so teruskan ajelah menonton!

Reena,
Rindu gak kat adik manis sorang ni! Sebab tu akak singgah tanya khabar! Take care, ok!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails