Yang Mempesona

Thursday, 18 June 2009

Selamat Kembali Ke Sekolah


Back To School

Peace upon you!Dah nak masuk seminggu blog ni tak diupdatekan! Lusa cukup seminggu! Maksudnya dah seminggu sekolah dibuka semula! Bagi aku, buka sekolah maka aku akan kembali kepada tugas-tugas yang menjadi rutin harian aku!So, hari pertama selesaikan urusan key-in markah peperiksaan pertengahan tahun baru-baru ni! Lega... dah settle semuanya! Sekarang ni hari-hari jadi banker pulak!Kena kutip dan serahkan bayaran yuran tambahan anak-anak murid kepadaa kerani kat ofis! Semua urusan penyerahan wang mesti sebelum jam 11 pagi, sebab lepas tu kerani nak kena bank-in pulak!

Then hari Selasa meeting guru, Rabu pulak progress meeting untuk Hari Koperasi Sekolah next week, hari ni ada extra class ! Petang esok nak pegi tengok hadiah yang ditempah untuk HKS tu, dah siap ke belum. P&P on as usual!Kalau free tak ada kelas, update fail ULBI sebab minggu depan Pentaksir Kawasan nak datang! Fail PATS(Program Akademik Terbilang Selangor) & Headcount pun kena update jugak! Kena panggil anak-anak murid yang lemah dalam subjek kita untuk sesi klinikal! Masuk klinik la pulak! So kena ada dokumentasi sebagai bukti program tu berjalan!

Ok, that's all for now! Hujung minggu ni ada Karnival Keluarga kat taman aku ni! Kalau free, boleh join! Tunggulah ceritanya nanti! Ok semua, Sayonara, Adios, Chiao!

6 comments:

Monkey D Luffy said...

cikgu ni setiap masa busy yer

Luth Textile said...

ehem2, selamat bersekolah!

Myza Pesona said...

Kapten
Inilah dia calon cikgu cemerlang, hehehe!

Luth,
Tq. Dah lama cuti, rindu pulak kat anak-anak murid kat sekolah!

naz said...

i da tak sekolah camner?

love is forever said...

oits ...banyak tul kerja cikgu ni yer..bekerja selagi masih diperlukan..keep on writing.

Myza Pesona said...

Naz,
Dah tak sekolah, tak boleh buat apa-apa la Kan!

love is forever,
Betul tu, bekerja selagi kita diperlukan dan selagi kita mampu untuk terus bekerja!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails