Yang Mempesona

Saturday, 11 July 2009

Tag dan Award Daripada Kawan - Kawan

Pemberian daripada Bapak di Ipoh dan Alia, Langkawi.

Tapi task ni diberi oleh Bapak. Okay Bapak, kak Myza dah selesaikan tugasan ni ye! Kalau ada terkurang, mintak maaf ye!

1. Copy gambar
Settled. Dah ada kat atas tu. Ada nampak tak, hehehe!

2. Pilih sahabat yang wajib melakukan perkara yang sama di blog mereka .


Ini adalah hadiah daripada Mizzblackbeauty yang berada di Kota Singa.
Th
anks my friend.

Ini dia jawapan untuk soalan-soalan daripada mizzblackbeauty.

1. Kenapa korang rasa korang patut dapat award nie?
Inilah rezeki namanya, hadiah perkenalan daripada seorang kawan baru.

2. Ucapkan penghargaan korang pada sapa setelah terima award ini?
Tq very much, mizzblackbeauty for the lovely gift. Semoga persahabatan kita berkekalan selamanya.

3. Korang wajib bagi 10 orang penerima award ini pulak
Tak tau nak bagi pada siapa, tapi semua yang melawat blog ni, dijemput untuk mengambil dan membawa hadiah ni untuk diletakkan di blog masing-masing. Siapa-siapa yang belum dapat award ni, terimalah hadiah daripada Myza untuk semua.


Yang ni daripada Alia, Langkawi

Ni jawapan untuk soalan- soalan tag daripada Alia. Harap Alia berpuashati dengan jawapan-jawapan Myza, ok! Lebih kurang, mintak maaf ye!

1.Pastikan jantina anda seorang perempuan
Mestilah perempuan. Tengok nama pun dah tau!
2.Copy badge sebagai award anda.
Siap. tak percaya, boleh tengok, ok!

3.Nyatakan dua sebab kenapa anda bangga menjadi seorang perempuan.
i) Perempuan adalah mahluk Allah yang dijadikan untuk menjadi pasangan lelaki.
ii) Di sebalik kejayaan seorang lelaki, pastinya adalah seorang perempuan!

Passkan award ini kepada girlfriend anda.
To all the ladies bloggers, this is for you. Please accept the gift as a token of our friendship.

Salam and greetings to all. Hari ni, hari cuti untuk semua orang. Maklumlah, hari Sabtu kan! Tapi, hari ni aku kena ke sekolah jugak! Ada kursus dalaman tentang Eduwebtv. Tapi, nasib baiklah tak lama, mula jam 8.30, pukul 10.00 dah selesai. Not bad jugak in-house tu! Dapatlah belajar sesuatu. tapi bagi yang dah biasa mengadap komputer rasanya tak ada masalah. Sebab, siapa tau yang asas, tambah sikit dengan knowledge on internet, website, I guess there should be any problem at all.

Lately, ramai kawan-kawan bloggers yang tinggalkan pesanan kat chatbox suruh ambik award, hadiah dan jawab tag. Semuanya dah diambik, terima kasihlah banyak-banyak ye! Cuma... belum sempat ditempek kat blog aje lagi. Terima kasih sebab masih sudi bertanya khabar, dan maaf sebab tak berkesempatan lagi membuat kunjungan balas sambil meninggalkan jejak dan komen untuk kawan-kawan semua. Terima kasih atas award daripada kawan-kawan bloggers yang baik hati dan pemurah tu. To Bapak, Alia and Mizzblackbeauty, terima kasih daun keladi, kalau sudi, berilah lagi, hehehe!

That's all for now. Have a nice and enjoyable weekend with your loved ones! Adios, Sayonara, Bonjour!

2 comments:

sonata anak kancil said...

rata2 hari sabtu lepas, semua rakan seperjuangan ada LDP....pendek kata sama la kita - cikgu katakan...

Myza Pesona said...

Cikgu Sonata,
Sekarang ni memeng macam tu agknya! Selang Sabtu ada je program. Kalau Sabtu ni tak de, Sabtu depan ada!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails