Yang Mempesona

Saturday, 25 July 2009

Terlupa Jawab Tag Dan Tempek Award !


Thanks for the award!

Salam and greetings to all! Masa aku tengah dok tengok aku punya Notepad, baru aku perasan aku ada satu tag yang belum diselesaikan! Ingatkan dah selesai segala hutang - hutang tag aku! Tapi, ada lagi satu yang tertinggal!Punyalah lama peram, daripada bulan April! Nasib baik la, tak susah sangat nak membuatnya! Tag ni datangnya daripada MummyHannan. Siap bagi award lagi! Tu pun Myza terlepas pandang. So tak bertempek la di blog!

So, my dearest friend, these are all my answers to all your tag questions. Moga-moga awak terima jawapan saya ni! That's the best that I could do! Rupanya dah lama sangat aku peram tag daripada kak Noraidah ni@ MummyHannan ni! So sorry ye sis! Bukannya tak sudi nak menjawab, cuma terlepas pandang! But whatever it is, here's for you! Hope you are happy with it!

1) Nama timangan + family
Dari masa sekolah, study , sampai sekarang dah kerja, semua panggil Myza.Family pun sama, kecuali adik bongsu and wife dia, panggil Kak Yang! Anak- anak sedara semua panggil Mak Yang

2)Anda seorang yang..
very friendly dan suka memasak.Suka baca majalah yang banyak resepi such as RASA dan Majalah NUR. Juga seorang yang suka travelling, jalan-jalan cari makan!

3)Insan istimewa dan kenapa dia teramat istimewa...
My hubby, my children, my brothers and sisters, my dad and arwah mama and my friends too!Cyber friend and friends in the real world!


4) Lagu kesukaan sekarang...
Lagu yang sedap didengar, tak kira la siapa penyanyinya...Tua, muda atau pun remaja!

5) Warna kegemaran
Yang lembut macam warna-warna pelangi dan juga warna-warna pastel!

6) Benda wajib dalam handbag...?
Purse la...apa lagi! Tu ibarat nyawa ooo! Handphone, pendrive, lipstick, compact powder dan segala kunci (kunci rumah, kunci classroom, kunci locker)

7) Kali terakhir nangis...?
Ada. Minggu lepas, masa potong bawang, gotong-royong kat surau memasak utntuk jamuan lepas ceramah Israk & Mikraj.

8) Tag ramai-ramai rakan anda...hah ni dia, senarainya .....
Tak ada sesiapa yang Myza nak tag! Sesiapa yang sudi dan berminat nak menjawab,silakan!

3 comments:

sharamli said...

skrang nanges lgik x?

Cybernetics Mind said...

emmm....
suka F1 tak masuk senarai ker????

Myza Pesona said...

Sharamli,
Sekarang? Tak la !

CM,
Sukan F1 tu terlupa nak dimasukkan!Mungkin sebab pasukan favourite, Ferrari dah kurang menyerlah musim ni!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails