Yang Mempesona

Sunday, 16 August 2009

Bersama Juga Akhirnya ...



Salam and greetings to all. Cerita pasal dua orang yang kontroversi ni, nikah hari ni, aku dapat tau masa aku pegi seminar keibubapaan kat surau taman aku ni. Kebetulan Ustaz yang bagi ceramah hari ni bercerita pasal pernikahan dorang berdua ni. Mula-mula dengar , macam tak percaya je, tapi bila ustaz tu siap bagi tau tempat nikah dorang dan pukul berapa dorang nikah, takkan la ustaz nak buat cerita kan. Lepas tu tengok kat internet, memang sahlah dorang dah nikah. Kira, semua yang hadir seminar tu adalah yang first dapat tau pasal ni! Cuma gambar majlis je tak de. Tapi sekarang ni dah banyak kat internet. Komen pun berlambak pasal dorang ni! Malas aku nak baca ! Sapa-sapa nak baca, surf la kat internet! Berita panas la katakan! Aku tak nak cerita lebih-lebih la pasal dorang ni! Sesungguhnya ada insan lain yang sedih di atas kegembiraan mereka berdua ni!

11 comments:

kuizikel said...

semakin aku tak percaya dengan kata-kata artis ni.. geram pon ada. penat beria-ria menidakkan..siap tulis kat blog CAPS LOCK lagi, punya lah marah.. tup2.. tak abis idah lagi, dah kawen...

macam2....

Fiza Nordin said...

hikhik...apo nak komen erk...entahle donia...ape ke heynye yop???hakhakkk

sharamli said...

hu3..kawen jgk kn..dulu d0k kalut nafi...

eya said...

nyampah ngn usetaz ni..ntah hape2..cmne nk didik org cmtu gayenye

Cybernetics Mind said...

haaaa...
kalau bgtaw dari dulu lagi kan senang
tk payah org lain nk fitnah atau buat
apa2 spekulasi...

Mdm Lulu said...

ENTAHLA ngan dunia artis ni..mula2 kata no komen,kami hanye kawan biasa.tuppp tuppp nikah la pulak...

Myza Pesona said...

Kui,
Itulah namanya artis! Yang penuh dengan tanda tanya! Bila ditanya pasl sesuatu gosip, asyik je menidakkannya! siap tudu menuduh lagi...tup tup tengok apa jadi!

Fiza,
Itulah namanya dunia artis! Dunia kita ni tak sama dengan dunia dorang!

Sharamli,
Tu la pasal kan! Nak sorok-sorak la tu kononnya...tapi dah tak tertahan nak menyorok dan meidakkan!

Myza Pesona said...

Eya,
Adakah itu boleh dikatakan sebagai kepimpinan melalui teladan? Wallahualam.

CM,
Betul tu! Sekarang ni, teruk kena kutuk je la! Apa nak buat, kena terima jelah segala kutukan dan cacian!

Mdm Lulu,
Itulah artis! Contoh macam pelakon Eja tu, kawin dah 10 tahun, bila dah pregnant baru nak buat pengakuan dah kawin, sebab takut org buat spekulasi yang bukan2 pasal kandungannya. Sekarang pun org buat spekulasi kenapa baru nak declare dah kawin after 10 years? Macam2 org boleh fikir...

Ann said...

Ustaz tu stay kat ulu kinta ni, somewhere near my HOUSE. 1st wife dia lagi lawa dari waheeda tu..Kasihan kat anak-anak dia.

sepul said...

hmmmmmmmmmm sensasi aje lebih ni

Myza Pesona said...

Ann,
Sekarang ni anak-anak dia yang 2 orang tu satu sekolah dengan anak Myza. But, after this marriage, they are going to move to another school, to stay with the new mum! Memang kesian, anak-anak yang jadi mangsa keadaan!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails