Yang Mempesona

Monday, 14 September 2009

Raya oh Raya...

Ini pulak daripad kak Inahar Ali. Thanks a lot kak!

Ini pulak duit raya dari Yan! Thanks Yan!

Kad raya dari Yanmie.

Peace upon you, my blogger and cyber friends. Dah lama sangat rasanya blog ni tak diupdate. Bukannya malas atau ketandusan idea untuk berkarya, tapi kerana kekangan masa. For you info, sekarang ni kat sekolah the Form 5 students are in the second week of battling with the SPM Trial Exam. So, lepas ni nak mengadap menanda kertas periksa la pulak!

Then, another big event coming up this 3rd Oktober that is Hari Graduasi. So, for this event, I have been given the post as the Secretary. Tak sangka la pulak kena jadi Setiausaha. Biasanya jadi AJK je, tapi kali ni tidak! Apa lagi, tukang catat minit mesyuarat, hantar surat panggilan mesyuarat etc. At the same time, as the form teacher, ada lagi yang menunggu untuk Hari Graduasi ni, nak kena kutip bayaran untuk majlis tu! Nasib baik hari ni ramai students dah settle bayaran, tinggal 4 orang je lagi! Esok last day nak submit bayaran tu pada Bendahari PIBG! Jumaat ni dah mula cuti, so minggu ni ada 4 hari je nak selesaikan semuanya. Rabu ni ada Mesyuarat Guru pulak!

So, sebab tu lah tak dapat nak menziarah blog kawan-kawan! Maklumlah, bulan Ramadhan ni kan! Malam solat Tarawih, balik tarawih mata dah ngantuk. Pagi kol 5 dah nak bangun sahur. Lepas sahur terus siap nak pegi sekolah. Tak sempat dah nak berblog! Hujung minggu buat kuih raya. Kalau tak buat kuih raya, shopping raya! Tapi, alhamdulillah dah selesai pun. Nak tunggu raya je lagi...hehehe!

Di kesempatan yang ada ni, terima kasih diucapkan kepada kawan-kawan yang sudi memberi kad hari raya. Terima kasih banyak-banyak di atas tanda ingatan anda semua. Dan di sini aku nak ucapkan 'Selamat Hari Raya Eidul Fitri, Maaf Zahir & Batin' untuk semua kawan-kawan bloggers di mana juga anda berada! Maaf di atas segala salah dan silap, tersalah kata terlanjur bicara kiranya ada pada kawan-kawan semua! Moga anda semua gembira bersama keluarga di hari lebaran nanti. Kepada yang akan pulang ke kampung, 'Hati-Hati Di Jalanraya'!

4 comments:

naz said...

selamat hari raya:)

Monkey D Luffy said...

belum raya lg

tp selamat hari raya ler

eedany said...

Salam Lebaran. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)

Kamsiah said...

myza..amik kad kt blog akak..

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails