Yang Mempesona

Friday, 18 September 2009

Salam Aidilfitri Untuk Semua


Kad raya daripada Kak Kamsiah

Dari yang jauh di perantauan, Kin Hashim, Dublin.


Ini pulak daripada CM & isteri di Perak.

Daripada Opah di Utara.

Salam and greetings to all. I guess this is my last entry for Ramadhan. Hari ni pun rasanya ramai antara kita dah mula balik kampung untuk berhari raya bersama keluarga tersayang. Aku pun dah mula bercuti hari ni. So, plan hari ni nak buat kuih raya lagi, nak tambah koleksi homemade raya cookies aku. Then, nak siapkan bahan-bahan untuk masak rendang dan kuah kacang.Nak blend apa yang patut. Nanti senang, terus labuhkan semua dalam kuali dan periuk. Benda-benda macam halia, lengkuas, serai, bawang, cili kering tu blend awal-awal senang. Malam-malam pun boleh masak rendang atau kuah kacang.

Di kesempatan yang ada ni, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Semoga bergembira di hari raya. Tak lupa juga, nak ucapkan terima kasih atas semua kad raya dari kawan-kawan bloggers. Terima kasih di atas ingatan kalian. Maaf tak sempat nak balas. Raya tetap raya, tapi aku ada 4 bungkus kertas peperiksaan percubaan yang nak ditanda. So, sambil bercuti sambil menanda kertas!Lastly, Take Care dan Hati-Hati Di Jalanraya!

6 comments:

Luth Textile said...

SALAM, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Jemput ke blog ambil kad raya ya.. (kad raya kat sini)

Minta maaf kalau ada silap tulis yang menyinggung anda..

**kalau anda tak update link blog sy (link lama www.luthtextile.com bertukar ke --> http://luthtextile.com/blog) boleh la berbuat demikian eh. TQ.


Ikhlas :  
Luth Textile, Penang

Seti@wan Dirgant@Ra said...

Ramadhan sebentar lagi khan pamit
Kemenangan akan kita gapai di hari yang fitri
Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi
Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa
Dalam kesempatan hidup ada keluasan ilmu
Hidup ini indah jika segala karena ALLAH SWT
Kami sekeluarga menghaturkan
Selamat Hari Raya Idul Fitri 1430 H
Taqobalallahu minna wa minkum
Mohon maaf lahir dan bathin

zeti said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin buat myza sekeluarga.. semoga raya kali ini mmberi seribu kebahagiaan buat kita suma..

ikhlas dari zeti & family..

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.

p/s: We would like to invite all bloggers to join our blogging community which can helps you getting more visitors to your blogs. It's totally free! Social Blogger Community

lupekanje said...

salam aidilfitri buat myza sekeluarga...
sian, kener tanda ketas pekse ye...hehe..
kakak acik pun beraya dgn ketas pekse..last2 ketas pekse comot kener kuah kacang ...heheh..sian cecikgu...

Felix Frick said...


Thanks to my father who stated to me on the topic of this blog, this weblog is truly awesome. paypal login

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails