Yang Mempesona

Thursday, 4 March 2010

Too Busy For Blogging

Salam and greetings to all. Dah lama sangat rasanya aku tak membuat entry baru! Selepas Cuti Tahun Baru Cina, aku kembali sibuk dengan tugas-tugas dan tanggungjawab di sekolah. Pagi sehingga petang, aku di sekolah.Latihan Rumah Sukan, Mesyuarat, Sukantara dan macam-macam lagi! Khamis minggu lepas baru je selesai Merentas Desa sekolah. Semalam Sambutan Maulidurasul Peringkat Sekolah!Dalam pada tu ada pulak pemantauan oleh pegawai BPTV, Kementerian Pelajaran! Tension semua orang dibuatnya!Dengar-dengar minggu depan akan datang lagi untuk observe P&P cikgu- cikgu pulak!

Lusa Kejohanan Sukan Tahunan 2010. Then, form teacher Form 5 tahun lepas kena ready untuk Pengambilan Slip Keputusan SPM yang dijangka pada 11/3/2010! So, kena pastikan semua sijil-sijil telah siap! Cuti sekolah, Program Perkampungan Ilmu telah menunggu!Again... we are all in! Nak buek camno! Dah tugas namanya! Kenalah terima!

So, kepada semua kawan-kawan yang menantikan entry baru, mintak maaf banyak-banyak! Buat masa sekarang, kepala tengah pening dengan kerja yang macam-macam ni! Insyallah, bila semuanya dah selesai, I'll be back into blogging! Till then, Take Care!

6 comments:

n@m@n said...

begitulah nasib cikgu-cikgu kan?hehe

selamat bertugas dengan penuh dedikasi

aliadijamina said...

Chaiyokkkkkkkkk.....!!!

Daddy Cool said...

Sekolah baru selesai semalam sukan..legaaaa! Tapi agak kecewa bila rumah daddy tempat kedua jer...salah percaturan sikit!

TK said...

Myza, senarai keje kita cam sama je..betullah lately byk sgt keje. Kite SU STPM. Baru2 ni result dah keluar tunggang terbalik kite buat analysis! Tak siap lagi buat 10 copies of the result!

Myza Pesona said...

n@m@n,
Begitulah nampaknya!Bila naik pangkat, bertambah lagi tugas dan tanggungjawab!

Alia,
Kerana sibuk masa untuk menulis pun terhad!

Myza Pesona said...

Daddy Cool,
Samalah kita! Rumah SAGA(Merah) dapat tempat kedua keseluruhan! Johan untuk Hiasan Khemah!Kurang mata masa Merentas Desa dulu!

TK,
Ni pun tgh nak poskan surat makluman tentang penyerahan slip keputusan SPM!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails