Yang Mempesona

Monday, 12 July 2010

Floria 2010






Salam and greetings to all. Alhamdulillah, hujung minggu baru ni tak ada program di sekolah. So,bolehlah berehat-rehat di rumah sambil membereskan apa-apa yang patut. Kebetulan di sekolah, ada kawan-kawan yang mengambil bahagian di dalam Floria 2010 di Putrajaya. Memandangkan semalam tiada apa-apa agenda, apalagi ke Putrajaya kami tuju. Mulanya saja sembang-sembang dengan boss kat rumah, tak menyangka pulak dia ok jea! Dalam 9.15 pagi,kami dah pun ada di tapak Floria tu. Nasib baik parking belum penuh, cuaca pun belum panas lagi! Penat jugaklah berjalan di tapak Floria tu. Gerai jualan pun macam-macam ada! Tapi Floria ni memang best! Dapat tengok pelbagai rekaan lanskap samada dari pihak jabatan kerajaan, korporat, universiti , kolej dan juga sekolah. Sekolah kami turut mengambil bahagian dalam pertandingan membuat collage dan mendapat tempat kedua dan ketiga! So,sesiapa yang belum pergi lagi, baik pergi! Pergi jangan tak pergi ....

That's all and do enjoy the pictures!

7 comments:

naz said...

saya baru tahu baca satu blog sebentar tadi huwwaaa. wah wah dalam hati ada taman gitu haha

love is forever said...

cantinya bunga, rugi tak dapat gi nengok..huhu

suara said...

Terlambat tahu... huhu

Kamsiah said...

myza...cantiknya...boleh buat inspirasi utk hias laman rumah sendiri,kan...

Myza Pesona said...

Naz,
Hati pun mesti ada taman, taman kasih sayang dan cinta!

Fina,
Memang rugi kalau tak pegi tengok! Tak pe, tahun depan mesti ada lagi!

Su,
Siannya, ketinggalan keretapi, hehhehe

Kak Kam,
Memang boleh sangat! Cuma takut nanti tak larat nak maintain la pulak bila dah ada taman yang antik kat laman tu, hehehe

ummu said...

subhanallah, bunga wqalau macam manapun tetap indah,kan, sis Myza..
p/s:lama tak ke sini,saya berehat dari berblog seketika. dah banyak pembaharuan blog sis.Tahnia yea

Myza Pesona said...

Ummu,
Tkasih.Bunga-bunga tu memang cantik!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails