Yang Mempesona

Wednesday, 8 September 2010

Salam Aidilfitri Untuk Semua


Salam dan greetings to all. Hari ni dahpun 29 Ramadhan. Insyaallah, lusa semua umat Islam tidak kira di mana jua berada, bakal menyambut Aidilfitri.

Di kesempatan yang ada ini, Myza menyusun 10 jari memohon jutaan ampun dan maaf kepada semua rakan-rakan bloggers serta para pembaca senyap sama ada jauh dan dekat mahupun yang berada di luar negara yang sudi singgah ke blog ni. Maaf dipinta sekiranya sepanjang Myza berblog ini ada yang tersilap kata ,terkasar bahasa, terlanjur kata dan yang menyinggung hati dan perasaan anda semua! Maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.

Kepada semua yang sudahpun bercuti, 'Selamat Bercuti' dan kepada yang akan balik ke kampung, 'Selamat Pulang Ke Kampung dan Hati-Hati Di Jalanraya'. Semoga kita semua akan bertemu kembali selepas cuti hari raya nanti, insyaallah! Myza beraya di sini saja kerana anak sulung bakal menduduki UPSR selepas cuti nanti. Harap kawan-kawan semua turut mendoakan agar kejayaan bakal menjadi miliknya, insyaallah, amin....!

3 comments:

zamz said...

salam myza
selamat hari raya maaf zahir batin
raya kuantan ke tahun ni

ryann said...

salam lebaran. maaf zahir batin

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails