Yang Mempesona

Monday, 18 October 2010

Tenggelam Bersama Para Peminat Maher Zain

Maher Zain @ Rock Corner, The Curve
(credit to: Rock Corner@Facebook)

Anak-anakku di belakang dan di depan wanita yang bertudung biru tu!

Hanya tangan yang memegang handphone jea yang kelihatan, hehhehe!

Salam and greetings to all. Maaf sebab blog ni agak terbiar sejak akhir-akhir ni. Sebenarnya, kepala aku tengah pening dan berserabut. Bukannya apa, banyak urusan dan tugasan yang perlu disiapkan dalam masa yang terdekat ini. Hinggakan blog ini sunyi sepi. Bulan ni aku agak sibuk di sekolah dengan pelbagai majlis dan program termasuk , peperiksaan PTK aku yang baru selesai Sabtu lalu ;peperiksaan PTK terakhir mengikut Bajet 2011!

2 minggu lepas aku berjumpa dengan kakak angkat yang datang dari JB. Dah lama sangat tak jumpa, adalah dalam 12 tahun. Kali akhir jumpa, masa tu aku tengah pregnant my eldest and now my eldest tu dahpun 12 tahun! Kami berjanj nak jumpa di Ikea, Mutiara Damansara. Tengah kami makan-makan, anak-anak daraku yang berdua tu bagi tau, " Mama, pukul 3.30 petang ni, Maher Zainada kat Rock Corner, THe Curve"! Tak sangka pulak suami kakak angkat tu pun minat sama kat Maher Zain ni.

Lepas lunch, kami semua terus ke The Curve dan masa tu dah ada queue panjang sampai ke McDonald's. Tu baru sebelah kiri, belum sebelah kanan lagi! Naik lenguh kaki kami semua menunggu sebab nak tengok muka si Maher Zain ni secara live! Lebih kurang jam 3.30 petang barulah si Maher Zain ni muncul dan dapatlah tengok mukanya! Dan lepas tu, aku kenalah pulak menunggu anak dara yang berdua tu sebab mereka jammed dengan peminat-peminat Maher Zain yang lain! Gambar anak-anak ku ni pun dapat daripada Facebook Rock Corner!

4 comments:

TK said...

Wah bestnya dpt jumpa maher zain. Sedap2 lagu dia...

Bapak said...

hebat juga penangan Maher Zain ni...

wah masuk facebook Rock Corner anak2 Kak Myza..heheh...

Myza Pesona said...

TK, kebetulan ada kat area situ! Kalau dari Kajang nak ke situ semata-mata nak tengok Maher Zain, rasanya tak pergi kot!

Myza Pesona said...

Bapak,
Memanh hebat Maher Zain punya penangan! Tapi baguslah... something new dalam lagu-lagu nasyhid ni!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails