Yang Mempesona

Monday, 22 November 2010

Syukur Alhamdulillah

Bersama hadiah dan anugerah yang diterima.

Bersama-sama hadir untuk meraikan dan berkongsi kejayaannya.

Tamat pengajian selama 2 tahun di Tadika Sinar Nur Ain.

2 minggu lepas adalah minggu yang paling sibuk untuk aku sebagai ibu dan guru. Bertugas 7 hari seminggu, Isnin hingga Ahad, dan pada masa yang sama perlu menghadiri Majlis Graduasi dan Hari Kecemerlangan Akademik anak-anak di sekolah masing-masing. Hinggakan perlu berbahagi mana majlis yang kami perlu hadir mengikut kelapangan masing-masing.

Syukur alhamdulillah kerana pada tahun depan, 2 orang lagi anak-anakku akan melangkah ke alam persekolahan yang baru. Yang sulung akan memasuki Tingkatan 1 dan yang bongsu ke Tahun 1. Yang kedua akan ke Tahun 4. Pastinya yang sulung dan yang bongsu akan mendapat satu pengalaman baru, berbeza dengan sebelumnya, semasa di sekolah rendah dan di tadika.

Apapun, aku amat bersyukur kepada Allah SWT kerana hasil usaha para guru dan doa daripada semua, anak sulungku telah berjaya dengan cemerlang di dalam UPSR baru-baru ini . Begitu juga di KAFA Integrasi . Terima kasih di atas segala tunjuk ajar cikgu. Jasa dan bakti cikgu-cikgu amat tak ternilai harganya. . Hanya Allah SWT yang akan membalasnya.


To my children ...
Nur An'nisa, Nur Fatimah and Muhammad Amal
I am so proud of you!
May success be with you throughout your life....Amin !

4 comments:

TK said...

Myza, anak sek mana form 1 nanti?
Aku ni sometimes rasa nak anak aku blajar kat boarding school or should he bljr kat sek aku je!Dilema sungguh!

Myza Pesona said...

TK,
Aku masukkan anak aku ke sekolah agama Form 1 nanti.. Duduk asrama. Tak boleh sekolah kat dalam taman perumahan. For her own good too.As parents, you should decide what's best for them. Biar dorang menangis sekarang, jgn kita yang menangis kemudian hari!

love is forever said...

tahniah untuk anak2 akak myza dan ibunyer...seronok bila tgk anak2 dapat hadiahkan ;)

Myza Pesona said...

Hadfina,
Terima kasih. Syukur alhamdulillah di atas kurniaan daripadaNYA! Sebagai ibu, pastinya kita merasa bangga di atas kejayaan anak-anak!

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails