Yang Mempesona

Friday, 25 November 2011

Entry Tertunda







Tiket Malaysia Moto GP 2011

Salam semua. Ni entry tertunda sebenarnya. Dah lama dah nak post kat blog, tapi dek kekangan masa , maka baru sekarang je boleh dipost. Nak cerita lebih -lebih pun rasanya ramai kawan-kawan dah tau pasal apa yang berlaku kat SIC pada 23/10/2011. Malaysia Moto GP dan kematian Marco Simoncelli di litar Sepang. So, enjoy the pics and have a good weekend.

2 comments:

Mie said...

Wah peminat motor besar ye.

Saya belum pernah masuk SIC ni, walau pun tak begitu jauh dari rumah.

Myza Pesona said...

Mie,
Motor besar ni kureng sikit ... saya dan family lebih suka Formula 1. Tapi kalau ada tiket ... boleh juga la !

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails