Yang Mempesona

Saturday, 27 October 2012

My Little Mr. X- Man




Salam semua. Minggu ni dah masuk minggu  ketiga Mr. X- Man ni duduk di rumah. Dapat MC selama 3 minggu. Puncanya .... jatuh di sekolah dan  patah tulang bahu kiri. Nasib baik kiri, kalau sebelah kanan, tak tau la macamana . Harap-harap lusa waktu appointment di Klinik Ortopedik , tulang tu dah bercantum semula. Mama dia pun agak busy jugak la dalam tempoh 3 minggu ni ... keluar ke sekolah hantar makanan waktu rehat. Then tunggu sampai abis exam. Tapi nasib baik ada kawan-kawan iaitu staf kat sekolah my boy ni yang menolong. Kalau kami tak sampai lagi untuk ambik dia  ... ada yang akan keep an eye on him.

Bila dia dah jadi macam X-Man ni... barulah dia tau susah senangnya nak buat kerja dengan sebelah tangan . Kesian juga bila tengok dia macam tu ... tapi at least ada sesuatu yang dia boleh belajar daripada insiden ni. 


17 comments:

Mie said...

Semoga cepat sembuh... dah nak cuti sekolah ni, tentu mamanya nak bawa gi holiday...

Myza Pesona said...

Mie,
Thanks. Terus cuti sekolah la jawabnya. Sambung lagi MC ... So far rasanya holiday dalam negeri jea... Melaka sambil bawa rombongan pengantin ke sana.

Myza Pesona said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

salam cikgu... mdh2n diprmdhkn sgl usaha. salam buat pak syeikh dn anisa. insyaAllah ada kesemptan sy nyinggah.

Sourav Tiwari said...

thanks for the Nice information in the post


Government Jobs

Ravali Reddy said...

Telangana DSC Recruitment Notification 2016

Your stuff is really useful., Thanks to author....

sssjobs .in said...

Thanks for sharing. I hope it will be helpful for too many people who are searching for sarkari result and latest job updates
Regards,
sarkari result

pankaj karnwal said...

nice one thanks for sharing with us. resultview
gate 2016 result

gate 2016 me paper analysis
reet 2016 answer key

Ritika Arora said...

Top Indian Educationm Govt Jobs Website
Government Jobs In India
Part Time Jobs

Ritika Arora said...

Now Set Whatsapp Profile Pic from
Shivaji Jayanti Images
Shivaji Jayanti Whatsapp Images

pankaj karnwal said...

nice article thanks for sahring with us. jee main 2016 answer key

Rishi Singh said...

Kings 11 Punjab VS Gujarat Lions Prediction

arsh kapoor said...

Happy birthday meme
Sarkari Job
Sarkari Job Portal

Ritika Arora said...

I Like your Article. Thank you for Posting This.
Today IPL Match Prediction

Ritika Arora said...

I Like your Article. Thank you for Posting This.
Today IPL Match Prediction

Happy Valentines Day said...

All India Exam Result

Admissionsinfo In said...

nicely Shared Information
More police Jobs Can be Found Rajasthan Police Recruitment
Manipur Police Recruitment
Punjab Police Recruitment

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails