Yang Mempesona

Saturday, 27 October 2012

My Little Mr. X- Man




Salam semua. Minggu ni dah masuk minggu  ketiga Mr. X- Man ni duduk di rumah. Dapat MC selama 3 minggu. Puncanya .... jatuh di sekolah dan  patah tulang bahu kiri. Nasib baik kiri, kalau sebelah kanan, tak tau la macamana . Harap-harap lusa waktu appointment di Klinik Ortopedik , tulang tu dah bercantum semula. Mama dia pun agak busy jugak la dalam tempoh 3 minggu ni ... keluar ke sekolah hantar makanan waktu rehat. Then tunggu sampai abis exam. Tapi nasib baik ada kawan-kawan iaitu staf kat sekolah my boy ni yang menolong. Kalau kami tak sampai lagi untuk ambik dia  ... ada yang akan keep an eye on him.

Bila dia dah jadi macam X-Man ni... barulah dia tau susah senangnya nak buat kerja dengan sebelah tangan . Kesian juga bila tengok dia macam tu ... tapi at least ada sesuatu yang dia boleh belajar daripada insiden ni. 


4 comments:

Mie said...

Semoga cepat sembuh... dah nak cuti sekolah ni, tentu mamanya nak bawa gi holiday...

Myza Pesona said...

Mie,
Thanks. Terus cuti sekolah la jawabnya. Sambung lagi MC ... So far rasanya holiday dalam negeri jea... Melaka sambil bawa rombongan pengantin ke sana.

Myza Pesona said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

salam cikgu... mdh2n diprmdhkn sgl usaha. salam buat pak syeikh dn anisa. insyaAllah ada kesemptan sy nyinggah.

Email me at : myza@mypesona.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails